Friday, 10 November 2017

SEMBELIT SAMPAI BERDARAH--- ostematrix bantu lembutkan najis

Lepas melahirkan Harits diyana mengalami sembelit yg sangat terukk sampai luka pada bahagian dubur..
Perit sangat!


Bayangkan kalau 2 kali membuang dalam satu hari tapii KERASS macam batu memang menjadi igauan NGERI sampai bila-bila


Ade satu masa tu diyana membuang keluar macam FRESH BLOOD tau..tak tahu la datang dari mana..banyak pulak tu..


Rasa nak pitam tengok!!😣


Then, diyana takutt sgt kalau ade komplikasi ke hape disebabkan perkara tu, terusss terpikir kan OSTEMATRIX nii




Nekadd tak nak dah lalui SEMBELIT yg memeritkan!
Sembelit yg menyakitkan!
Alhamdulillah,Allah izinkan penyembuhan itu melalui OSTEMATRIX
Konsisten dengan OSTEMATRIX diyana rase mudah untuk membuang..tak de dah takutt dan fobia nak membuang..najis pon lebih lembut tak seperti sebelumnya KERASS
Tidur pon jadi lebihh lena.. tak de dah sengal-sengal badan..sakit2 kaki..
Syukur,alhamdulillah
That's my #shakleeffect

diyana
0167244796

SETTING YOUR BIG WHY UNTUK BERJAYA

Bisnes ape ni?
Supplement?ade orang nak beli ke?boleh kaya ke?
Kenapa tak try jual insurans ke jual tudung ke?


First time kene tanya pehh..Diyana tak tahu nak jawab ape beb..sebab Diyana tak tahu ape BIG WHY Diyana dalam bisnes ni


Pada mulanya buat sebab suka2 je nak berbisnes tak pikir pon nak survive bermati-matian ke hape..
Tak pikir pon cabaran kat depan belakang tepi tgah semua macam mana..


Main buat je la..


Then tak dapat hasil yg memuaskan pon..Diyana rase biasa je,tak rase pon nak PUSH HARDER

.sebab suami pon mampu tanggung lagii apa..by the way diyana seorang suri rumah sepenuh masa ye


Then bila pikir balik sampai bila berbisnes tapi tak dapat yg result yg best ni..i am lack of something..yess i know!

Selama ni buat bisnes tapi tak de BIG WHY yg kuat..so macam lalang kene tiup angin,angin baik bersemangatla angin tak best buat ala kadar je..then jelas kesannya memang ala kadar!

Then,tiba2 terbayang mcm mana kalau suami aku tak de aku nak bagi anak aku makan apa?

Teringat pulak kat emak dan abah kat rumah, berapa banyak dah aku bagi..dah cukup ke balas jasa mak abah ?


Nak diikutkan berapa banyak pulak jasa mereka pada aku,membesarkan,mnyekolahkan,beri makan pakai yg selesa tak pernah tak cukup kami 5 beradik.

Then sekarang tak kaan nak duduk goyang kaki dan selesa dgn keadaan sekarang.tak kan nak tggu adik beradik lain wakilkan aku.aku bagi apa??
Dpt belikan apa yg mak abah suka pon dah kira best dah kan lagi2 suri rumah macam saya...kita gembira bila mereka gembira



Lebih gembira lagi dpt bawak mak abah pergi umrah PERCUMA,kan.

Itu yg shaklee tawarkan kepada leader yg layak.Diyana belum lagii layak jadi diyana akan fight untuk  dapatkan tiket umrah percuma ni,InshaALLAH..

Tiada daya upaya Diyana tanpa izin ALLAH..Ya Allah bantulah aku untuk beroleh kejayaan dlm bisnes shaklee ni demi kebahagiaan insan yg aku sayang

Dikhabarkan  sebelum bertolak, shaklee beri sling bag, luggage dan set telekung untuk wanita, serta set kain ihram untuk lelaki. 

Shaklee turut adakan kursus Umrah, sekaligus dengan taklimat trip insentif Umrah di Home Office. Tiket penerbangan, hotel, makan minum ditanggung sepenuhnya.

Hotel penginapan mereka pula yang terletak betul-betul sebelah Masjid Nabawi, sangat memudahkan kita untuk beribadah..

Allahuakhbar, shaklee always appreciate die punya leader sampai tahap macam tu sekali..

Sbab tu la Diyana masih setia bersama Shaklee..INCOME DAPAT,KESIHATAN DAPAT,dan yg penting shaklee sgt menghargai kami sebagai pengedar terutamanya kepada pengedar yg commit sungguh sungguh dalam bisnes shaklee ni.


loves
diyana
0167244796




DETOX UNTUK ATASI MASALAH JERAWAT

Jadi igauan ngeri sgt kan bila jerawat start bertempek kat muka kita.
Nightmare weyh!


Rase macam nak dipicit semua biar kecut dan hilang dgn cepat..
Tak suka sgt bila tgok kulit muka menggerutu..

Rase insecure sgt bila nak jumpe orang..better duk dalam bilik dari dedahkan diri kat orang ramai.
Confident level menjunam ke tahap 5% dah.

Banyak sebab kenapa jerawat suka duk bertempek tu antaranya banyak toksin dalam badan korang..
Jadi korang perlu detox.


APA ITU DETOX?

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar yang paling optimum.


So penyelesaiannya korang bole ambil ALFALFA dan herblax untuk detox..clearkan toksin dalam darah..

kasi bersih..

yg mana membuang 3 kali sehari tu better detox dulu ye since herblax dan alfalfa ni pon bole buat korang membuang dgn jayanya.😁




VITAMIN C sgt2 sgt2 sgt2 membantu kecutkan jerawat tau..pernah diyana tumbuh jerawat kat hidung tau then konsisten vitamin c ni memang sekejap je jerawat dah kecut..tak sampai seminggu weyh..best giler



ESP nih pon membantu dalam pembentukan sel2 kulit yg baru dalam badan kita..kalau tak cukup protein macam mana kulit nak diperbaharui dgn baik..

dahla kulit kusam parut-parut lama jerawat banyak pulak tu..so,ESP bantu untuk buat kulit muka glowing dan pudarkan parut jerawat.



Kalau nak try set kecantikan shaklee?

Teruss whatsapp diyana ye

Diyana akan bantu korang buat pilihan mengikut bajet korang
Diyana
0167244796

instagram: shaklee_bydiyana

Sunday, 5 November 2017

SET KURUS EKONOMI SHAKLEE-DETOX DAN BAKAR LEMAK

Mengimbau kenangan Lama😁😉
Ni sebenarnya gambar suami time student dulu..hihi


Kuruss kan🤣
Alkisah sebelum kiteorang nak kawen dulu husband diyana ni merupakan customer set kurus shaklee yg setia


Alfalfa untuk DETOKS

Lecithin untuk bakar LELEMAKS


sukan badminton dan takraw memang favorite my husband..so dengan bantuan 2 supplement ni,kawal pemakanan dan bersukan.
Alhamdulillah. 3 bulan sebelum kahwin jadi kenyataan berat turun gilerr..


Terkejutt i tgok awat hensem sgt nii..kih3..
Kuruss gilerr weyh..
Time tu rase macam pinang dibelah dua..😁
Sekarang ni suami still maintainkan berat dengan SET KURUS shaklee nii..
Jadi kesimpulannya, shaklee tak pernah menyatakan hanya penggunaan supplemen sahaja untuk kurus tetapiii nak kuruss amalkanlah gaya hidup yg sihat,pemakanan yg sihat dan pemilihan supplemen sebijaknya.
So korang nak SET KURUS,SET DETOX, SET CANTIK..
Meh..whatsapp diyana kita sembang2😁
Diyana
0167244796

OSTEMATRIX MEMBANTU IBU HAMIL YG MENGALAMI SEMBELIT

Alhamdulillah dapat feedback yg positif dari customer diyana nii.
customer diyana ni baru semalam consume ostematrix nii..


Hari ni dah dapat feedback yg best..seronok dapat bantu customer selesaikan masalah yg mereka hadapi..diyana tumpang gembira.


Diyana suka bisnes shaklee ni sebab dapat bantu orang..dapat juga berkongsi ilmu yg bermanfaat pada customer mahupun pada rakan setia media social..


Sesungguhnya diyana bantu customer kerana Allah Taa'la..
Diyana berkongsi perkara kebaikan kerana Allah Taa'la..
Semoga ianya menjadi salah satu sedekah untuk diyana bawa sehingga penghujung hayat diyana.



Diyana
0167244796

BISNES ONLINE TERBAIK.....TAMBAH INCOME BERSAMA SHAKLEE

Alhamdulillah diyana berjaya masuk group Gerak Gempur October nii...tak senang duduk weyh dibuatnya
Serase ade je mata memerhati melihatku dari jauh..hak3..
Ayat macam hape je..
Group ni asalnya my upline Fai Nardir nak 5 orang je sebenarnye untuk beliau FOKUS serba serbi untuk bantu kami memecut dalam bisnes shaklee nii


But since ramai antara PROJECT SHAKLEE TEAM under my upline yg nak dibantu MEROKET dan BANGKIT maka jumlahnya semakin bertambah..
Kami telah dipantau sepenuhnya untuk pastikan kami berjaya capai target kami pada bulan nii..
Syoknya...rase macam usaha dihargai weyh, yg bagus DIPUJI yg mana KURANG juga dipuji dan diperbetulkan untuk mendapatkan hasil yg terbaikk
Such a great support group!


.
My upline loves to attract people with voice note then that's why la korang tengok banyak sgt voice note nii.. sebab beliau kata suara mampu menarik orang untuk mendengar..
Macam AURA tau..aura tu boleh sampai dengan suara..so jangan perkecilkan KUASA suara korang..hihi..


.
Diyana mencari anda yg serius ingin berbisnes untuk diyana masukkan dalam group awesome nii!
Diyana nak bantu anda pada permulaan ini untuk jana RM500- RM2K sebulan.
Jom sama2 keluar dari comfort zone for unlimited income in the future
Usah bertangguh!


I am more than willing to help
Diyana
0167244796

1001 MANFAAT DALAM ENERGIZING SOY PROTEIN

Pagi tadi ingatkan nak bancuh la ESP sat gi diyana baru teringat ESP dah habis semalam..tggal sikit je lagii..
Tak pa aih, walaupun tak cukup 3 sudu nak bancuh ESP nih, diyana simpan sikit nak buat masker..



Nih la yg syok VITAMIN shaklee ni 2 in 1..

bole makan,bole buat masker jugak!

Mudah kan!tak payah la dok pikiaq nak beli masker, keluar duit lagi kata nak jimat..tak jimat-jimat jugak.

Bila dikira-kira balik harga skincare korang tu berapa aih?

Nak dibandingkan dengan harga ESP ni jauh lagi murah hang tau dak?


Ish apa pasal pulak cakap utara ni.buang tebiat ke diyana oi..haha
Kenapa diyana kata lagi murah bak hang?




Sebab ESP ni bole bantu serba serbi untuk bantu cantikkan kulit anda dari dalam
Boleh rawat jerawat dan jeragat
Bole bantu kecutkan jerawat
Bole buat kulit muka berseri
Boleh jadikan kulit muka lembut dan gebu
Bole jadikan anda awet muda




Selain itu bila korang consume ESP dapat lagi BONUS

Seimbangkan Hormon
Menyubur dan menguatkan rahim
Mmbantu menguatkan rambut
Menjadikan badan lebih bertenaga
Menurunkan berat badan
Menganjalkan payudara
Memudarkan parut strechmark


Hang rase berbaloi tak dengan harga RM 161 ni?korang bole dapat semua yg diyana senaraikan tu..but of course la korang kene KONSISTEN.tak mau skip2 ok
So, bila kulit sihat cantik bersih, make up tak perlu over pon dah menarik mata memandang😁..sebab kalau ade jerawat nak tutup dengan make up pon still nampak tau


Betul ke betul?
Diyana
0167244796